Diskuse

Asadova strategie vychází, donutí Obamu ke spolupráci.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nesmysli absolutne mimo realitu

0 0
možnosti

fascinuji me jedinci, kteri hodnoti veci, o kterych nemaji sebemensi znalosti, krom kecu od stejne postizenych "novinaru".....predpokladam, ze v Syrii pred valkou samozrejme nebyl, ale presne vi, jaka hruzostrasna diktatura tam panovala

0 0
možnosti

Jedinou Asadovou strategií bylo nenechat povstalce zničit kompletně celou zemi. Což se mu relativně i povedlo, v kontextu toho, jak se spousta cizích států angažovala ve vyzbrojování teroristů. Vpostatě byla jen otázka času, kdy se povstalci obrátí proti straně podporované USA. Stalo se to v naprosto všech konfliktech, které USA rozpoutala, nedávalo by smysl, kdyby toto měla být výjimka. No a že to dělá Asad dobře se dá celkem dobře odhadnout z toho, že s odstupem času i většně lidí v Sýrii došlo, že se s Asadem nemají vůbec špatně a že je lepší tam mít slušného diktátora, než demokratickou válku jako Libyi, případně vojenskou diktaturu vzešlou z demokratických voleb, jako v Egyptě. Holt je to jinej kraj, mají tam jiné zvyklosti a tak i ten systém vlády tomu musí odpovídat. No a události posledních let celkem podporují teorii, že bez nějaké formy dikatury tam může být akorát tak válka.

4 0
možnosti

J55a36r97a 53R52a82n24k

28. 8. 2014 0:45

Perfektne napsaneR^

2 1
možnosti

Autor je tak trochu mimo - na príklade Egypta je celkom slušne viditeľné, kam by to s veľkou pravdepodobnosťou viedlo. V Sýrii bola opozíciou takisto vetva Moslimského bratstva. Revolúcie totiž takmer vždy vynesú na povrch špinu.

1 0
možnosti

Tak takový  blábol jsem už dlouho nečetl. Vaše úvaha se vůbec nezakládá na faktech, jestli se to vůbec úvahou dá nazvat.

8 2
možnosti

J50a73r75a 11R43a46n57k

28. 8. 2014 0:48

Protoze jste od pocatku cetl pouze zpravy chodici z Ruska;-)

1 2
možnosti

Antikarma za nesmysly. Žádná relevantní demokratická opozice v Sýrii nikdy neexistovala. A alawité šíítové jsou opozicí, a od začátku byli, masakrováni.

3 0
možnosti

mozna jsem se prekoukl, ale kde pise autor o tom, ze v Syrii existovala relevantni demokraticka opozice?

3 0
možnosti