Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

brnl

12. 1. 2010 9:48
No autor zdá se že trpí úplným zmatením pojmů

srovnávat tehdejší nevraživost vůči mírumilovným a tolerantním Židům s naší dnešní nevraživostí vůči netolerantním a násilnickým mohamedánům  kteří k nám přišli se svou nacistickou ideologií o nadřazenosti a předurčenosti nebo dokonce srovnávat tehdejší nacisty s dnešními slušnými lidmi kteří upozorňují na ty nastupující nacisty dnešní to je snad nějaké rozdvojené inversní myšlení.

Pokud by se tady mělo něco srovnávat tak nacisti jsou dneska ti netolerantní a násilničtí mohamedáni se svou ideologií a těmi pronásledovanými Židy které chtějí ti dnešní nacisté zlikvidovat jsme my a ti co na tuhle hrozbu upozorňují to jsou ti normální a rozumní kteří na tohle zcela stejně upozorňovali tehdá. :-)

0 0
možnosti
VK

kafy

30. 7. 2010 9:24
Re: No autor zdá se že trpí úplným zmatením pojmů

No, dle Starého zákona jsou Židé ( Izraelité ) jediným Božím vyvoleným národem a ostatní jsou odsouzení ke zničení :D

Nemalujete si to moc ?

0 0
možnosti
J

jirkaknop

12. 1. 2010 7:30
Česká republika emigraci vůbec nepotřebuje

máme dostatečný demografický přírůstek i bez cizinců a cca 9% nezaměstnanost. Ať si muslimové žijí ve svých zemích jako my ve svých!!

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

12. 1. 2010 22:57
Re: Česká republika emigraci vůbec nepotřebuje

Kdybych Vám tu teď začal citovat ekonomické studie o tom, že imigrace nezaměstnanost nezvyšuje (dokonce mnohde snižuje), asi byste mi teprv nevěřil a měl mě za blázna... je to tak? :))

0 0
možnosti
J

jirkaknop

12. 1. 2010 7:25
Nejhorší je, že autor si myslí

že Češi nemají zkušenost s muslimy a musejí projít velice negativní a krutou zkušeností Anglie, Francie, Nizozemska, aby pochopili! To je hodně naivní!

Pokud včas nezarazíme emigraci do ČR, budeme se jednou bát chodit do určitých čtvrtí (jako dnes do Chánova apod.), bude vyhrožováno smrtí za každou kritiku (Rakousko, karikatury) a bude tady terorismus! Potom auto sdělí, že teď zkušenost máme, ale nedá se s tím nic dělat;-D

0 0
možnosti
B

brnl

12. 1. 2010 9:50
Re: Nejhorší je, že autor si myslí

Jo, jo autor si dělá legraci, jak se dneska jasně rýsuje ve Francii tak Evropa to bude jednou jeden velký Izrael, se svojí intifádou mohamedánské pakáže a věčného zabíjení.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

12. 1. 2010 4:40
Kulturně odlišní Slováci

Nevím, jestli v Itálii seženete, ale doporučuji knihu Interkulturní psychologie. Zajímavé čtení.

0 0
možnosti
P

padok

12. 1. 2010 5:57
Re: Kulturně odlišní Slováci

co co, to akoze my mozes vysvetlit wo co go?8-o

0 0
možnosti
MN

Forrrest

12. 1. 2010 3:25
Zajímalo by mě, co přesně má kat. církev z podpory islámu...

Mohl by nám to její neoficiální mluvčí a apologeta, Vít Kučík, trochu objasnit? Tak letmo mě napadají 2 důvody (jedná se o TU církev, takže oba se samozřejmě týkají rozšíření její uvadající moci):

1) Církev si uvědomila, že další abrahámovské náboženství (islám), které vychází z těch předchozích (judaismu a křesťanství), je jim ve skutečnosti bližší než ta bezbožná sekularizace, která vládne víceméně v celé Evropě. Círk. představitelé vedli tolik a tak hlubokomyslných debat s islámskými duchovními, že zjistili, že jejich pohled na svět není zase tak odlišný... takže se dohodli na vzájemné spolupráci.

2) Církev chce nám bezbožníkům nejprve pořádně zavařit, a potom se vynořit jako "rytíř ve stříbrném brnění" a nabídnout nám "pomocnou" křesťanskou ruku.

Tak jak, milý zákeřný Víte?

PS: Celý ten článek je tak hloupý a "argumenty" v něm tak směšné, že nemá cenu je napadat (vyvracejí se samy).

0 0
možnosti
MM

Monty M.

12. 1. 2010 3:35
Re: Zajímalo by mě, co přesně má kat. církev z podpory islámu...

Vtipne nezakerny Forreste;-), ten clanek ale prece neni o cirkvi!

0 0
možnosti
MM

Monty M.

12. 1. 2010 2:10
hm;)

Souhlasim, ze pristehovalectvi neni nic, ceho bychom se meli desit. Na druhou stranu je ale taky potreba, aby stat vystupovel pomerne aktivneji, nez je tomu dnes. Je potreba, aby kazdy cizinec se musel ucit cesky a poznaval kulturu a hodnoty spolecnosti, ke ktere se rozhodl priclenit.

V australii na tomto principu vybudovali velmi vynosny system "vzdelavacich" instituci;) I kdyz to obcas pusobi vic jako chytry mechanismus k odrbavani chudych pristehovalcu, svuj ucel to plni i v te oblasti "zaclenovaci" - (sakra - ja se temi apostrofy od M Josephyho fakt nakazil;)

0 0
možnosti
J

jirkaknop

12. 1. 2010 7:14
Re: hm;)

Přistěhovalectví bych se docela děsil. Důsledky třeba přistěhovalectví z Ukrajiny a Rusky nejsou příliš povzbudivé. Etablování mafií a rozdělování kriminálního světa.. Ale jestli máte na mysli nájemnou práci, tak ta by se dala kontrolovat a regulovat.

Jinak přistěhovalectví nepotřebujeme.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

12. 1. 2010 0:48
nebezpeci je treba celit uz od pocatku

a ne cekat az se rozsiri a az budou i u nas horet auta a bouchat bomby.

Z historickych duvodu mame stesti ze nase zeme jeste neni kolonizovana ve velkem. Meli bychom se poucit z chyb druhych a chranit si jednu z mala nasich vyhod.

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

12. 1. 2010 21:40
Re: nebezpeci je treba celit uz od pocatku

Chtěl jsem říci, "zděšený občane", že je neopodstatněné a nepřiměřené se z takových katastrofických vizí děsit. Že s velkou pravděpodobností (rovnající se téměř jistotě) nenastanou. Ale je to asi zbytečné. Pro část populace je zděšení holt životním programem... :))

0 0
možnosti
VS

apoc9

12. 1. 2010 0:48
...

Četl jste korán? Víte co vlastně islám hlásá - jaké jsou jeho cíle, prostředky a morálka? Patrně, Ne. Ale mnoho aktivních odpůrců islámu včetně bývalých muslimů Ano. Islám není jen náboženství jako křesťanství, ale také státní zřízení - ideologie. Na rozdíl od vědeckého komunismu "spadla z nebe" a je tudíž dokonalá, přesto všude kde vládne, lidé zejména křesťané zažívají peklo. Každému slušnému člověku hne žlučí, pokud vidí nespravedlnost a nic proti ní nezmůže - odtud řeči o postřílení. Jak už tady někdo napsal - z menšiny se stává pomalu většina (Nizozemí, Německo, Francie, Velká Británie). Pro každého muslima jsou zákony od "Alláha" více než zákony od lidí.

Naše integrační politika by měla být civilizovanější od té muslimské (zabíjení, zastrašovaní, atd.), a proto úplný zákaz islámu se vším co k tomu patří (korán, mešity, atd.) Pokud můžeme zakázat nacismus proč bychom nemohli zakázat islám - ideologii potlačující lidská práva?

0 0
možnosti
K

kaktusak

12. 1. 2010 1:16
Korán? Něco jako bible.

0 0
možnosti

Dr No

11. 1. 2010 22:11
Pindat si o tom problému může každý co chce

ale nezmění to nic na faktu, že muslimů v Evropě neustále přibývá a je v horizontu pár desítek let, kdy budou tvořit voličskou většinu. A že toho patřičně využijí, o tom se zdá stěží pochybovat. Ten zlom ovšem může nastat i hodně dřív - pokud se jim nebude chtít tak dlouho čekat, stačila by například jedna menší cílená teroristická kampaň a spousta podělanců jim pomůže dostat se k moci i když jich ještě zdaleka nebude většina. Nebo jim pomůžou různí multikulti nablblíci a ti, kteří usoudí, že je lepší se k nim připojit dřív než k tomu budou ostatní donuceni.

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

11. 1. 2010 22:50
Re: Pindat si o tom problému může každý co chce

No, tak přesně takovou temnou, nesmyslnou iracionalitu jsem se snažil trochu vymýtit pomocí čísel a logických argumentů. Je vidět, jak jsem pyšný a jak přeceňuji svoje síly... :))

0 0
možnosti
N

Novotnak

11. 1. 2010 21:52
Slyšel jsem

Slyšel jsem některé čechy prohlásit, že bychom měli všechny muslimy postřílet, vyhladit nebo oplotit... Jsme snad my češi tak radikální a nenávistný národ, že by nás raději neměly do žádné světové země vůbec pouštět? Slyšel jsem některé čechy prohlásit, že jedině naše křesťanské hodnoty jsou ty jediné správné. Měli by snad křesťanskou víru a křesťanské hodnoty zakázat všude ve světě, protože si někteří radikální češi myslí, že je to jediné správné? Slyšel jsem některé muslimy prohlásit, že jejich víra je jediná správná... co vy na to "brnl" a Vám podobní? Jinak za článek samozřejmě karma R^

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

11. 1. 2010 22:46
Re: Slyšel jsem

Díky... :))

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6363x
Studoval jsem a pracoval v Praze v IT a logistice... momentálně se svou rodinou žiji na úpatí Dolomit v severní Itálii