Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AW

Pilat

10. 7. 2009 5:55
Kuciku pekne jsi to napsal, ale ma to hacek

vzestup imigrantu navysi jejich pozadavky na jejich kulturu v Cesku. Pokud by mela fungovat asimilace dle tvych predstav brzy by byla vyhlasena za diskriminaci. Podivame se dnes na Kanadu, zjistime, ze dominantni anglosaska kultura je v troskach, zustaly z ni uz jen ty uvriskane dudy. V hospode si nikdo nezanotuje, za prve se to diky silnym zakonum nesmi, za druhe neni s kym a co. Objimat se z rozjarenym peruancem muzu, ale trylek nevyloudis. Prave tomu etnicky "cistemu" narodu tyhle radosti nikdo neveme.:-)

0 0
možnosti
MP

Jumbo

10. 7. 2009 6:42
Re: Kuciku pekne jsi to napsal, ale ma to hacek

Něco na tom bude. Jsem cizinka žijící poměrně dlouhá léta v čechách. Samozřejmě jsem  úplně zapadla, vychovala jsem 2 děti. Ale pořád cítím, že to není ono. A většinou celou dobu mně mrzelo, že jsem kdysi udělala chybu. "Mezi svýma" je mi lépe.  Mnoho lidí odejde za "lepším životem". A možná až v cizí zemi zjistí, že doma je doma. Myslím, že mnoho cizinců v cizí zemi si to pak uvědomí. Někdo se vrátí, někdo nemůže a někdo už nesmí. Někdo na to nemá peníze. Ale je to jako se vším. Většina lidí si nedá poradit a všechno chce zkusit na vlastní kůži. 

0 0
možnosti
N

nabuchodonozor

10. 7. 2009 3:22
Nezapomínejte na sudet.Němce.

Ti si Sudety vzít nedají a pak už to u nás ''srovnají''

Přizpůsobit se budeme muset my.

Vyžadujme od přistěhovalců především znalost naší řeči.

Přes tlumočníky se dějí podvody. -Všichni to ví - a nic se neděje.

Neumí ''cecky'',ale má řidičák.........[>-]

0 0
možnosti
TV

tomtop

10. 7. 2009 7:19
Re: Nezapomínejte na sudet.Němce.

hitlerovi šlo o něco jiného, sudety byly jen záminka ... to jste se neučili ?

0 0
možnosti
DB

cartouche

10. 7. 2009 1:48
xxx

"je to jev, na který si budeme muset zvyknout (a´t se nám to líbí či ne)

a delším časovém horizontu při snižování vlastní populace pro nás může

být i přínosem."

Národ, který si dobrovolně zvykal na to, že do jeho země pronikají ve velkých masách cizí vetřelci, už tady zřejmě není. Vlastně si ani nevzpomínám, zda kdy takový národ existoval. Ony se totiž i ty nejslabší národy většinou zmohly na nějakou patetickou rezistenci. 

Jste naivní trouba. Hádám, že dějepis nebyl zrovna váš oblíbený předmět.

0 0
možnosti
C

cojanato

10. 7. 2009 1:15
Musím říci.......

.....že jsem již dlouho nečetl tak kvalitní článek na toto téma. Sice jsem oproti autorovu optimismu trochu střízlivější a opatrnější, to ovšem přičítám i svým nepatrným zkušenostem s jinými etniky v evropských oblastech mimo ČR.

Z článku je patrný čistě lidský a skutečně křesťanský přístup autorův k celé věci. Navíc autor jasně naznačuje, jak by se mělo postupovat a bránit různým excesům, protizákonnosti a negativním projevům. ......Problémy vždy nějaké byl a budou, je však třeba je včas, důsledně a odpovědně řešit.   Svět je v pohybu, Evropa rovněž.

Nezbývá mně tedy nic jiného, než dátR^ karmu.                                    

0 0
možnosti
MS

kenzo

10. 7. 2009 1:54
Evropa je opravdu v pohybu! Díky soc. destruktivní imigraci!

-Ultrapravicové proudy v Rakousku: loňské volby 30% a v Korutanech většina.

-Ultrapravice ve Švýcarsku:Parlamentní volby v roce 2007 vyhrála ultrapravicová SVP Christopha Blochera. Získala skoro 29% a posílila! Získala nejvíce hlasů ze všech politických stran od roku 1919!

-Ultrapravice v Nizozemsku: Výrazný vzestup ve volbách do EP, který jen potvrdil predikce do parlamentních voleb, kde by strana PVV G. Wilderse s vyhraněným programem mohla získat až 60% voličů a získat post premiéra,

-Ultrapravice v Norsku: Strana pokroku - v nadcházejících parlamentních volbách dosáhne na 30 % voličského kreditu.

-Ultrapravice v Itálii: Lega Nord - třetí nejsilnější strana Itálie a vládně-koaliční parter Berlusconiho PDL.  Ministr vnitra za tuto stranu, dlouhodobě vykazuje jednu z nejvyšších ministerských popularit v Berlusconiho vládě. Proč? To si jistě každý domyslí!

0 0
možnosti
MS

kenzo

10. 7. 2009 1:01
Co přináší africká migrace? Multikulturní ráj!

http://www.youtube.com/watch?v=fRLqRd7DOmA

Jako u nás Václavák a večerní centrum Prahy!;-D

Skvělá budoucnost Evropy - pouliční prodej B-zboží na prostěradlech, drogy, prostituce, násilná trestná činnost, spodina všeho druhu a když se Afričané rozlobí? Jako v Africe!  http://www.youtube.com/watch?v=jm48QEigkko

A co Evropané? Smíří se s tím, jak autor doporučuje, nebo se uchýlí k řešení v podobě občanských hlídek, jako těch v Itálii?

http://www.youtube.com/watch?v=NBK0vHa9gQU

0 0
možnosti
MK

2mmmm_2

10. 7. 2009 0:47
Jedno je jisté,

tlak na naše přizpůsobování cizím vlivům bude jen vzrůstat.

0 0
možnosti
MS

kenzo

10. 7. 2009 1:13
Re: Jedno je jisté,

Myslíte těm politickým z Maďarska, Rakouska, Itálie, Nizozemska, Norska, Švýcarska?;-D

0 0
možnosti
JH

Jarmila 1

10. 7. 2009 0:24
No, chlapce

je videt,ze jsi jeste hodne mlady a nic jsi nezazil. Ja ziji v multikulturni spolecnosti uz vic jako ctvrt stoleti a muzu ti rict z vlastni zkusenosti, ze "zadne tzv. usazeni od emigrantu"bohuzel neprijde. Naopak, snazi se prosadit svoji kulturu a vnutit nam "svoje presvedceni". Uz si vydobili zruseni oslav Vanoc ve skolach.;-( Kriminalita porad roste, ne jenom od tech "novych' emigrantu, ale porad je tu mafie Albancu, .Ruska, z byvale Jugoslavie, Ciny a ted ze Sudanu.

Nedelej si iluze, to bude trvat mozna desetileti, nez se dokazou "zaradit" do  normalni slusne spolecnosti, no a mozna, ze ani nechteji. Tak jako cikani v Cechach a na Slovensku, "prevychovali jsme je"Rv .  Vidis to moc ruzove.;-(

0 0
možnosti
MS

kenzo

10. 7. 2009 0:20
Progresivní politika vůči africké migraci?

Itálie si užívá úlevu, kterou ji  – sice za těžký bakšiš – přinesla uzavřená dohoda s Libyí o promptním navracení imigrantů. Italská pobřežní stráž z úterý na středu zadržela 50 km od jihoitalského ostrova Lampedusy nafukovací plavidlo plné imigrantů.Tito sice směřovali do maltských vod  a při vysílání signálu SOS se nadáli, že si pro ně přijede maltská hlídka, která dohodu s Libyí nemá. Záměr ale nevyšel a italská stráž je obratem převezla na jednu vrtnou plošinu, odkud si je převzali libyjští kolegové. Pseudohumanističtí kritici italsko-libyjské dohody poukazují na to, že všichni trosečníci nemohou být automaticky považováni za ilegály a mělo by se přezkoumávat zda nemají nárok na azyl...

Pseudohumanisté však zapomínají na jednu věc, na kterou poukázal italský ministr zahraničí, že imigranti by měli o azyl žádat už ve

svých zemích původu, popř. zemích tranzitních a nikoli až v cílových,

jak je tomu v současnosti.

0 0
možnosti
MS

kenzo

10. 7. 2009 0:28
Re: Progresivní politika vůči africké migraci?

P.S. S touto problematikou stojí za zmínku i tento extrémní  názor:

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/evropa/britsky-europoslanec-chce-potapet-lode-s-uprchliky_128471.html

Pro zahraniční média však bylo také zajímavé, když premiér Brlusconi zase zaperlil - a to svým výrokem "Nechci tu vidět multietnickou Itálii - jak to kuje levice", odrážejíc kritiku nového zákona ze strany implodované levice. Podobně rozhodně podpořila nový zákon i Manuela del Lago z Ligy Severu: "Nechápu, proč bychom si je tu všechny (ilegály) měli nechat my, zatímco ostatní země si neveznou ani jednoho".

0 0
možnosti
F

FerryP

10. 7. 2009 0:03
Autor je multikulti blb.

Zvykněte si??? Co to je? Příkaz, pak od koho? Žádost? Pak určitě ne. Nechci.

0 0
možnosti
UD

unbelieving dog999

10. 7. 2009 0:00
U Dolomit roste zrejme dobrej matros..

;-D;-DRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6363x
Studoval jsem a pracoval v Praze v IT a logistice... momentálně se svou rodinou žiji na úpatí Dolomit v severní Itálii