Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

Dezo-Conka

10. 7. 2009 8:40
Pěkné

R^Mám na věc styejný názor

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

10. 7. 2009 22:35
Re: Pěkné

Díky za odvahu... :))

0 0
možnosti
VN

VasekN

10. 7. 2009 8:34
:-)

Poměrně pěkně napsané, sám s cizinci nemám problém. Ctím právo člověka si vybrat kde na zemi chce žít. S čím ale nesouhlasím je násilné lámání kultury. Pokud chce cizinec někde žít měl by se podřídit místím zvykům a kultuře, pokud chce zachovat svou kulturu a žít podle svých tradic, může zůstat doma a nemusí se nikam stěhovat.

0 0
možnosti
T

TLUSTYFORT

10. 7. 2009 8:54
Re: :-)

Tak tak a tak je to dobře. Když cestujete do Muslimského světa, tak je třeba ctít jejich zákony, tradice a kulturu. Tak ať cikáni ctí kulturu České Republiky a když ne, směr Indie, zpět do jejich domova zahálky, tisíce dětí, zlodějen, nicnedělání, fetu, apod. U nás bydlí cca 150 cikánů - jen jediná 4 členná rodina se živí poctivě, zbytek - krádeže, fet, drogy, prostituce- Mám psát dál ? Zkuste v Izraeli bez pokrývky hlavy jít někam do svatyně, zkuste v Egyptě šáhnout na ženu, uvidíte jak zákon nezákon s vámi vyrazí futra. Díky pane VasekN, váš příspěvek je good R^

0 0
možnosti
JA

José Antonio

10. 7. 2009 8:20
To nechápu

Co tedy radíte? Nastavit s úsměvem krk imigrantskému noži a našim dcerám poradit, ať raději roztáhnou nohy dobrovolně? A proč? Protože to za pár let přejde, ovšem jen na chvíli, než přitáhne další vlna?

On ani katolík nemá za povinnost nechat se bez odporu zavraždit. Miliony našich předků padly v bojích proti přivandrovalcům, s islámem válčíme s kratičkými přestávkami od 7. století a teď máme všechno hodit za hlavu, protože je pár let zrovna v módě multikulturalismus? 

0 0
možnosti
RB

erben3

10. 7. 2009 10:57
Re: To nechápu

Přesně s tímto se ztotožňuji. R^

0 0
možnosti
RR

Robert Ryml

10. 7. 2009 8:13
Irán

Pokud nechce Evropa řešit neustále tyto problémy (a přistěhovalectví je problém dost velký), měla by podoporovat silné režimy, jako je ten iránský. Jedině ty totiž zaručí, že ztama nebudou proudit statisíce uprchlíků, protože jejich vlády je jednoduše nepustí. Nebo snad jsou někde problémy s iránskými přistěhovalci? Ne. Je jich málo a většinou to jsou vzdělaní lidé. Naopak "svobodné" státy jako Turecko, Pákistán, Maroko atd. jsou největším dodavatelem uprchlíků.

0 0
možnosti
ZS

Prickrose

10. 7. 2009 8:49
Re: Irán

Takze Cesko zapada do rad tech "svobodnych" statu jako je Turecko, Pakistan, Maroko, protoze je (po Mexiku) druhym nejvetsim dodavatelem uprchliku do Kanady.;-D

0 0
možnosti
Č

čhavo

10. 7. 2009 8:10
Kdo je čistý Čech ?

Autorovi patří uznání a dík za velikou pravdu, jak to vyjádřil. Jsem Rom, jemi 50, narodil jsem se tady a stále se cítím jako občan II. kategorie.

Vy Češi jste zvláštní národ. Máte rádi jen sebe. Stále se něčeho bojíte. Zapomíná se na jedno: Civilizaci nejde zastavit, svět jde mílovými kroky dopředu a lidé a rasy se mísí . Všichni jsme Božími dětmi a stvořeni k obrazu Božímu. Jen lidé si vymysleli rasy a národnosti. Jsem Čech, kdo je víc ?![>-]EUR^

0 0
možnosti
T

TLUSTYFORT

10. 7. 2009 8:20
Re: Kdo je čistý Čech ?

Pro čhavo : Rom neexistuje, pouze cikán ! Ten má prapůvod z Indie, ne z ČECH ! Nejsem žádné boží dítě, jen normální člověk. Ničeho jako Češi se nebojíme, bojíme se jen eskalace cikánů, jejich parazitivání na společnosti, jejich vulgárního chování, jejich zlodějny atd. Za 50 lid tu budou pouze černí a kdo bude makat a vydělávat na důchod, to nevím. Bílá rodina má 2 děcka, černí hafo....Civilizace je o slušnosti cikánů a jejich chození do školy, o chození do práce a né o zlodějnách a vymyšlených migrací do Kanady !

0 0
možnosti
JS

Spring-peace

10. 7. 2009 8:07
Ne tak docela

Domnívám se, že nikdo nemá zásadní problém s lidmi, kteří se přizpůsobí kultuře kde začali nový domov. Ale nesouhlasím s tím, že muslimství bude do 20ti let OK. Ba naopak.  Tito alláhovi vyznavači nás převálcují. A jestli ne, tak za cenu ultrapravicových stran, které začnou rozhořčení lidé volit. Multikulti je nádherná věc, ale jen není li zneužívána. Evropa toto ještě nepochopila.

0 0
možnosti
RB

TarasBulba

10. 7. 2009 8:02
Já si nechci zvykat

Chci mluvit česky, když je mi dobře tak si ve společnosti zazpívat. Nechci si dávat na okna rodinného domu mříže a pistoli chci používat jen na střelnici. Je mi jasné že žádní plešatí radikálové mi v tomhle směru nepomůžou, ale taky vím, že přistěhovalci tady ani nikde jinde žádné zmiňované "udržení blahobytu" nezajistí.

0 0
možnosti
MH

Helena1

10. 7. 2009 7:44
Nějak zmizel můj příspěvek

A to jsem jenom psal, že si myslím, že u nás diskriminace není, s vyjímkou "falešné diskriminace" parazitů (většiny cikánů).

0 0
možnosti
ZS

Prickrose

10. 7. 2009 7:57
Re: Nějak zmizel můj příspěvek

Hmmmm, v CR diskriminace neexistuje? To je asi proto, ze ceska media nezverejnuje zpravy jako napr. tady to:

http://www.hrw.org/en/news/2007/11/13/roma-children-denied-equal-education

a to neni zadna novinka. To uz je skoro dva roky stare.

0 0
možnosti
SV

starej_vul

10. 7. 2009 7:35
:-) ... peníze

Za vším stojí peníze. Aby podnikatel v Česku dosáhl co nejvyěěí zisk zaměstná v podstatě kdekoho. Afričana. asiata. Hlavně aby Čechovi nemusel zaplatit víc. A dokonce jsou na "levné pracovní síly" vytvářeny agentury. Těm podnikatel paltí a přesto se jim to vyplatí ...

0 0
možnosti
ZC

Zanys

10. 7. 2009 6:19
Hezký nadpis

hrozně naivní článek. Bude dobře, když zůstanete kde jste a u nás se doufám tohoto nedočkáme a už konečně přitvrdíme vůči imigrantům. Už tak jich tu je dost a plus cikáni a je jich až moc.

0 0
možnosti
TV

tomtop

10. 7. 2009 7:17
prd

prdlajs ... nenapsal jste ani jeden fakt na podporu své nesmyslné teze ....

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6363x
Studoval jsem a pracoval v Praze v IT a logistice... momentálně se svou rodinou žiji na úpatí Dolomit v severní Itálii