Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

Lilly28

17. 12. 2010 9:58
Tak,

pri prvnim odstavci jsem se strasne lekla,ze se Vam neco stalo s myslenim........A clanek s tim zcela souhlasim.R^

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

17. 12. 2010 22:20
Re: Tak,

:))

0 0
možnosti
FD

FoDa

15. 8. 2010 15:03
Hmm...

ve vašem článku pletete hrušky s jabkama atd.. nicméně obsahuje jednu velice důležitou a pravdivou větu: "U nás muslimové nejsou a nemáme s nimi zkušenost". A já jen dodávám: prozatím a bohudík.

Opravdu netoužím mít ve své zemi nová  pravidla a zákazy, určená k lepšímu životu těchto nových milých přistěhovalců, protože představte si, některé věci jim tu vadí a pohoršují je tu !  (viz např. v UK zákaz přepravy psů, zákaz společného koupání chlapců a dívek, nevhodnost konzumace jídla během jejich svátku Ramadám).

Přitom pod pláštíkem mírumilovnosti jen hrají o čas a potřebují dosáhnout potřebného nadkritického množství. Pak už se nás nebudou vůbec ptát, co se nám líbí či nelíbí a vzniknout tu muslimské státy a nastolí se islámské právo.  :-/

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

15. 8. 2010 15:48
Re: Hmm...

To, co tu jmenujete, jsou omezení, která si některé evropské země samy dobrovolně (a demokraticky) stanovily a které spíše než s muslimskými imigranty souvisí s jistou bezradností starousedlé většiny s vlastní identitou.

Kdybychom jasně věděli, kdo jsme, byli aktivními křesťany a/nebo demokraty a/nebo Evropany, a/nebo Čechy, Brity, Holanďany, Francouzy, apod., asi bychom pár prolile nebo procent muslimů vůbec neřešili. 

Protože však s vlastní identitou problém máme (zvláště v postkomunistických zemích), tak nám cokoliv jasně a jinak vyprofilovaného nahání hrůzu. A to nejenom v rovině náboženské (muslimové), ale i sexuální, životního prostředí, klimatu, ekonomie, atd. atd.

0 0
možnosti
H

hele77

4. 8. 2010 19:53
Tož to je ten dobře známý

demagogický blábol když se něco obrátí zcela na ruby, kolikrát jen jsem tohle otřepané už četl. Tak prý   tehdejší pronásledovaní Židé jsou jako ti dnešní "pronásledovaní" Mohamedání a tehdejší nacisti to jsme jako my všichni co chceme ty "pokojné a mírumilovné" Mohamedány pronásledovat.

Ale soudruhu pahumanistický blafale ono je to naprosto naopak tehdejší nacisti to jsou ti stejní jako dnešní Mohamedáni kteří tady šíří tu svoji nacistickou ideologii o nadřazenosti a předurčenosti vládnout nám všem a tehdejší Židé to jsme dnešní my co tady budeme pasívně vyčkávat až nás ti noví nacisti pošlou do těch dalších plynových komor.

No a potom jsou tady ti rozumní co včas upozorňovali na hrozbu nacismu tehdá i dnes a potom jsou tady užiteční idioti kteří ze své neskutečné hlouposti těm nacistům věrně sloužili tehdá a věrně slouží těm dnešním zase dnes. Rv

0 0
možnosti
H

hele77

4. 8. 2010 19:39
No skutečně přehloupá a předlouhá agitka

jednoho z těch užitečných idiotů.

Zkušenosti sice nemáme ale v tomhle případě je opravdu vrchol hlouposti nebýt schopen se poučit ze zkušeností cizích, tož to ve starých zemích EU také mají takto tvrdit že nemají zkušenosti s vládou bolševiků a tedy že by si to mohli vyzkoušet,  někde jinde by si zase mohli vyzkoušet nacismus nebo komunismus Pol Pota. 8-o

Kdo nevidí tu nesnášenlivou mohamedánskou ideologii, s těmi nacistickými žvásty o nadřazenosti a předurčenosti jednou vládnout všem, kdo nevidí že oni zásadně neuznávají naše základní ústavní práva což je třeba svoboda vyznání a rovnoprávnost atd. to je opravdu hlupálk k pohledání. Rv

0 0
možnosti
GS

jam123

3. 8. 2010 16:54
ale II

prirovnavat zidy 30. let v evrope s muslimy v dnesni Francii je trochu zavadejici. opravte me pokud se pletu a dolozte to prosim nejakym verohodnym odkazem. ale neslysel jsem o zadnem organizovanem nasili pachanem ve jmenu Davida nebo Salamouna pred nastupem malire pokoju k moci.

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

4. 8. 2010 19:12
Re: ale II

V tom je ten vtip - Židé žádné vážnější problémy nedělali, tedy vážnější, než vzorek běžné populace nebo svou vážností srovnatelé s pozdější persekucí. Přesto persekuce přišla. Z iracionálních (já přidávám "hysterických") důvodů. Tehdejší společnost nafoukla minoritní problémy, zevšeobecnila je na všechny Židy a udělala z toho důvod pro plošné "řešení" (viz např. Hilsnerova aféra, jiné aféry, které vinily Židy ze spiknutí, rituálních vražd panen, poskvrňování církevních svátostí, apod. Takových Židovských "vin" bylo tehdy mnoho, jen se povědomí o nich nedoneslo až do dnešních dnů)

Stejně tak i dnešní muslimové žádné podstatnější problémy nedělají (teď pozor, co tím chci říci: tj. jejich zločinnost nebo nezaměstnanost výrazně nepřevyšuje srovnatelný vzorek domácí populace ve srovnatelných sociálních podmínkách). Muslimští mladíci ze sídlišť velkých francouzských měst tvoří nepatrný zlomek evropského muslimstva, přesto se na nich generalizuje celý muslimský problém...

0 0
možnosti
GS

jam123

3. 8. 2010 16:49
KARMA, ale...

dovolim si nesouhlasit s jistymi dilcimi myslenkamy.

radikalni islamismus (radikalni cokoliv) je relany problem a strach je na miste. v zapadni evrope (predevsim ve Francii) doslo v minule generaci v dusledku prilivu muslimu k zvlastnimu paradoxu.... pristehovalec zpravidla e/imigruje z horsich podminek do tech lepsich a v tech lepsich se snazi zaclenit... a je zpravidla vdecen za prilezitost kterou dostal. myslim ze jen malo lidi muze nesouhlasit. ovsem deti techto pristehovalcu uz zadny vdek neciti, ti maximalne citi/pocituji opovrzeni od majoritini skupiny. a proto rvou, uzaviraji se do sebe/gett a radikalizuji se.

dalsi nebezpeci ciha u pseudo humanistu. uzitecny blbec ktery pomuze prosadit zakazy/prikazy nebo regulaci ktere podpori (opet jakoukoliv radiklani skupinu, nejen) islamismus vytvari podminky proto aby mladi (nejen) muslimove mohli, zapalovat auta, a rvat jeste hlasiteji "chceme vice!".

tim se dostaneme do spiraly ktera konci tim ze budeme hosty ve svem vlastnim dome.

0 0
možnosti
FD

FoDa

15. 8. 2010 15:16
Re: KARMA, ale...

Pokud jste si ještě nestačil všimnout, v podstatě žádní muslimové se nikam nezačleňují !  Oni totiž z principu naprosto odmítají naši společnost a zvyklosti a žádají další a další ústupky s konečným cílem vytvořit muslimské státy a nastolit islámské právo - až jich sem pustíme dostatečné množství. :-/

0 0
možnosti
JH

Mallinali

19. 7. 2010 13:07
Inu

Relativizátoři všech zemí, spojte se! :-) Autor zapomněl říct že osudu Francie či Nizozemska kde Islám nenechá imigranty asimilovat, jsme ušetřeni díky nepříliš známé ostražitosti při vpouštění imigrantů...jednoduše řešeno, nějak není poptávka po tom abysme si prošli stejnou zkušeností jako západní země na vlastní triko. Takže z muslimských zemí se sem jen tak nedostanete, maximálně na studium. A propo, zajímalo by mě proč v době globálních médií a Schengenu musí pořád někdo obviňovat čechy, že neví o čem mluví...kamarádka má ve vedlejším bytě tureckou rodinu a její názor by byl na zdejší diskuzi alespoň za 1000 dukátů...  

0 0
možnosti
V

Vikina

25. 2. 2010 17:11
Ahoj Vítku,

koukám, jak se tady do Tebe obuli. Taky bych měl pár připomínek, ale spíš okrajových, netýkají se podstaty článku, tak to zde nebudu zaplevelovat. Zejména, když jsem si jinak článek se zájmem přečetl - v zásadě máš pravdu.R^

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

25. 2. 2010 22:48
Re: Ahoj Vítku,

Díky Vikino, souputníku v dobrém i zlém.... :))

0 0
možnosti
M

Mirais

12. 1. 2010 12:42
Hloupost nebo provokace ?

Vaši hloupost a naivitu omlouvá mladistvý věk, ale i přesto byste se měl držet zásady - čemu nerozumím, k tomu se nevyjadřuji.

Budoucnost křesťanské sekulární Evropy nebyla nikdy ještě v takovém ohrožení jako teď. EU je plánovitě islamizována a politická reprezentace se tváří, že se nic neděje. Zhoubná utopistická idea multikulti je ta rez co rozežírá demokratické základy EU.

Jistěže ČR nemá zkušenost z islámem. Ale nezapomínejme za jaké hysterie nám byla vnucena LS a co z ní vyplývá. Naprosto ztratíme kontrolu nad imigrací. Bude záležet jen  na tom, co se bude hodit mocným v EU. Jestli zničí zatím homogenní obyvytelstvo ČR imigranty, tak jak se již stalo téměř ve všech zemích původní EU.

Asi byste měl více číst o tom co se děje na západ od nás. A jen důsledný odpor může odvátit to, abychom opakovali chyby jiných. Jinak to nedopadne dobře. Myslím, že Evropa kvůli neslučitelnosti hodnot demokracie a dogmat islámu skončí občanslou válkou.  Je to jen otázkou času a demografického vývoje.

0 0
možnosti
VK

vit.kucik

12. 1. 2010 23:12
Re: Hloupost nebo provokace ?

Protože neumíte slušně komunikovat bez osobních invektiv, nebudu na Vaše poznámky dále odpovídat.

0 0
možnosti
O

ortles

12. 1. 2010 11:02
to snad nemyslíte vážně

počítejte s tím,že se povinně necháte zarůst,ženská část rodiny se zahalí,nebudou smět ke stolu v přítomnosti mužů,smět budou jen pracovat

0 0
možnosti
J

jirkaknop

12. 1. 2010 12:28
Re: to snad nemyslíte vážně

A pokud je svobodný, tak vyvolenou uvidí jen o svatbě.. ale to by mu asi nevadilo, může ji za ošklivost zmlátit..

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6363x
Studoval jsem a pracoval v Praze v IT a logistice... momentálně se svou rodinou žiji na úpatí Dolomit v severní Itálii