Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

šedý vlk

23. 2. 2009 20:23
Fotky

nejsou žádný zázrak, také nechápu, proč jsou ty na výšku citelně větší než na šířku, špatně se prohlížejí. Zrcadlovku byste si určitě koupit měl . Nemyslím si, že by pro Vás byla cenově nedostupná, jak žertem, píšete ;-).

0 0
možnosti

zdenda.h

23. 2. 2009 18:32
Fotky...

...nejsou nejhorší, levná technika toho víc nezmůže. Spíš bych pro příště některé fotky malinko zmenšil, hlavně ty na výšku. Když si je neprohlížíš na celou obrazovku, musíš kousek rolovat a pak nevidíš fotku jako celek.

Je nicméně fajn, že se někdo snaží popsat nám, kteří Itálii známe jen z dovolených R^viz http://www.multiweblog.estranky.cz/), jak se tam žije mimo sezönu a ve všední den. Kritické připomníky nechť Tě neotráví natolik, abys ve focení a psaní (spolu se svojí ženou?) nepokračoval.

A masopust v naší vesničce je ke zhlédnutí zde: http://www.loucim.cz/.:-)

0 0
možnosti

vit.kucik

23. 2. 2009 20:23
Re: Fotky...

:)) Díky... S fotkama na výšku jsem se trápil několik hodin až do půlnoci... ten webovský editor je děs... pořád se zarovnávaly ne jinou stranu a obtékal kolem nich text... tak jsem to vyřešil jejich zvětšením, a to není nejšťastnější...

P.S. Loučím je krásná vesnička...!

0 0
možnosti

Tines

23. 2. 2009 17:19
Proč

mají ty fotky tak nějak málo světla? Barvy jsou nevýrazné... ani výběr zachycených objektů není zdařilý. Škoda. Je to vlastně smutné, takové umouněné, unavené.

Pardon. Ale foťte dál, to bude lepší a lepší!

0 0
možnosti

radek.b

23. 2. 2009 14:35
karneval

mozna jich je zbytecne moc (prorezat), ale atmosferu to nese... z fotek chapu, proc se mam na to divat.. nejsou sice skvele, ale je videt ze autor u nich myslel na toho, kdo se na ne bude divat.

0 0
možnosti

vit.kucik

23. 2. 2009 15:42
Re: karneval

Máte naprostou pravdu... kdybyste viděl, jakým pípátkem jsem to fotil...:)) Compakty od Canonu nemají dobrou elektroniku na slunečné dny (je to všechno nějak přeexponované), snažil jsem se to manuálně korigovat, ale to jde jen zkusmo... Až zbohatnu, koupím si pořádnou zrcadlovku, jako kdysi...:))

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6363x
Studoval jsem a pracoval v Praze v IT a logistice... momentálně se svou rodinou žiji na úpatí Dolomit v severní Itálii