Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lovermann

27. 5. 2009 0:45
Dalsi mega_kec

O jake proziravosti "svych vlad" se muze hovorit po tom, co CR uznala Kosovo? To neni proziravost, to je jednoduse ZRADA. Srbove byli pred nekolika stoletemi stitem a chcete-li branou pro Evropu, a co za to dostali? Spravne, bombardovani a fakticky roztrzeni sveho uzemi. A kdo ze to vodkejval?

Jak po tom vsem muzes zde nekoho soudit? Na zacatku by bylo asi logicke si udelat poradek v hlave u sebe. 

A ohledne konfliktu na Kavkaze: jak vidis, te nikdo nekomentuje, protoze pises naproste nesmysle a nepouzivas zadna fakta. Proto tvuj prispevek o konfliktu na Kavkaze je kec cloveka, ktery ma emoce, nejake pofiderni argumenty a zadna fakta. Ba vic: valku rozpoutali Gruzinci ( a sami si to priznali) - to je jen pro zajimavost, a za druhe: narod, potlacovany Gruzinci si svoji valku o nezavislost jiz vyhral, takze si precti nejdriv historii, nez tu zase neco vyplodis. X

0 0
možnosti

vit.kucik

27. 5. 2009 17:58
Re: Dalsi mega_kec

Pochopil jsem, "lovermanne", že jste hodně naštvaný na všechno, co USA a západní státy ve světě podnikají. Dále jsem pochopil, že je Vám sympatické vše, co podniká Rusko (proč - to je Vašim tajemstvím, protože jste to přes svoje emoce zapoměl uvést). A nakonec jsem pochopil, že s Vámi žádná kloudná diskuse nebude, protože se neumíte chovat (viz Vaše osobní útoky). Takže - hodně zdaru jinde...! :))

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6363x
Studoval jsem a pracoval v Praze v IT a logistice... momentálně se svou rodinou žiji na úpatí Dolomit v severní Itálii